Om terapeutisk hus
Dansk Psykoterapeutforening
Email
Klik og se kort
Gå til startsiden

Parterapi

 

Knas i parforholdet kan føre til en ulykkelig tilværelse for begge parter. Ofte er kærligheden til stede, men konflikter og uløste blokeringer kan ødelægge den lykkelige hverdag, som begge parter fortjener.

 

Bliv klogere på jer selv! Parterapi kan være med til at gøre jeres parforhold mere levende og stærkere, så I er støttende for hinanden.

 

Opstart med forpligtelser

Al kontakt starter oftest i telefonen, hvor der aftales en tid, hvor begge parter mødes i vores lokaler. Fra starten forpligter parret sig til minimum tre sessioner. Tre sessioner er ofte terapi nok til, at parret kan arbejde videre selv. Det er dog ikke altid nok med tre sessioner, men tre sessioner er minimum for, at vi kan give en faglig vurdering.

 

Første session tager omkring tre timer, mens de efterfølgende sessioner varer omkring halvanden time.

 

To terapeuter

Under parterapi kan der, hvis parret ønsker det, være to terapeuter til stede. Den ene vil holde dialog, mens den anden vil tage noter og observere. Vi har erfaring for, at den observerende terapeut ofte lægger mærke til mønstre og emner, som giver grund til konflikten eller problemerne.

 

To terapeuter giver derfor særligt gode muligheder for at løse problemerne.

 

Afklaring og løsning

Gennem sessionerne vil parforholdets problemer blive afdækket, og sammen lægger vi en handlingsplan, som skal få parforholdet på rette spor igen.

 

Kontakt Terapeutisk Hus

Står du og din partner med et ønske om et bedre parforhold, så kontakt Terapeutisk Hus og forhøj jer nærmere om parterapi.

Terapeutisk Hus

Højtoftevej 15

7700 Thisted

Tlf. 40 33 25 26

frank@terapeutiskhus.dk

 

Pjece:

Kvalitetskriterier for privatpraktiserende psykoterapeuter